Mustafa9112tr
Demirbaş üye
- Katılım
- 6 Nis 2020
- Mesajlar
- 123
- Tepkime puanı
- 8
- Puanları
- 18
incelemeyi sonuna kadar izledim inceleyen kişi kulaklık ses kalitesinde 1 huwaei 2 realme /buds+ sıraya 3 vivo airpods daha çok beğeniyor bu kulaklıkları xoimi sıralamaya almıyor fark ettiysen ama incelediği kulaklıkların hepsi bence ortalamanın çok üstünde kulaklıklarGürültü alınca da ses kalitesi bozuluyor o yüzden dedim pek sorun teşkil etmez ama yinede önemli bir bilgi.
Evet buds+ bana okadar iyi gelmiyor pek geliştirilmemiş bence de xiaomi nin girmemesi normal sadece mikrofon da iyi diğer türlü müzik falan için kötü.incelemeyi sonuna kadar izledim inceleyen kişi kulaklık ses kalitesinde 1 huwaei 2 realme /buds+ sıraya 3 vivo airpods daha çok beğeniyor bu kulaklıkları xoimi sıralamaya almıyor fark ettiysen ama incelediği kulaklıkların hepsi bence ortalamanın çok üstünde kulaklıklar
Realme yurtdışında fiyatı iyi şonuçta daha çok müzik dinliceksen bence realme ama hepsinden en iyi şekilde olsun diyorsan oppo enco freeSenin fikrin nedir realme mi alsın?
Yurtdışından alamam diyor yurtiçinde ne almalıRealme yurtdışında fiyatı iyi şonuçta daha çok müzik dinliceksen bence realme ama hepsinden en iyi şekilde olsun diyorsan oppo enco free
Hem yurtdışından alırsa beklicek ve güvenilir bir şekilde almalıRealme yurtdışında fiyatı iyi şonuçta daha çok müzik dinliceksen bence realme ama hepsinden en iyi şekilde olsun diyorsan oppo enco free
Yanlış kişiyi etiketlemişsin bana kalırsa o xiaomi der çünkü realme i hiç incelemedi.Arkadaşlar çok teşekkürler düşünceleriniz için. @Enes0ZER hocam sen ne diyorsun?
Doğru diyorsun hocam artık acemiligime verinYanlış kişiyi etiketlemişsin bana kalırsa o xiaomi der çünkü realme i hiç incelemedi.
Sorun değil hocamDoğru diyorsun hocam artık acemiligime verin![]()