Öncelikle iki modelde fiyatına göre güzel ,haylou t15 mi yoksa blitzwolf bw-fye7 mi
Her iki modeli de kullanan arkadaşlar varsa -/+ yönleriyle bilgilerini paylaşabilir mi ?![]()
Abi gecikme farkını da göstersen iyi olur.Birde arkadan sonses müzik açıp konuşmayı dene ki nekadar gürültü aldığını öğreniririz.Merhaba Haylou T15 Detaylı inceleme gt1 ve gt1 pro ile karşılaştırma vs videosu ile beraberiz.
ÇEKİLİŞ ŞARTLARI VİDEONUN SABİTLENEN YORUMUNDA
Abi demek istediğim bir silah tıklama oyunu indirecen sırayla gecikmeyi test edicen yavaş modda. Bir tane kanalda gördüydüm yardımcı oluyor merak edenler için. Müzik değilde trafik sesi vb. olabilir ve ses seviyesi %70 de falan olursa nekadar gürültü aldığını öğreniririz.gecikme farkı derken ? son ses müzik açsam apple airpods ile bile ne dediğimi anlayazlar@Mustafa9112tr
Aşağıdaki videoda bahsettiğim gibi tws ler normalde pek verimli çalışmıyor tws ler ile çözüm farklı bir bluetooth aparatı alıp denemekArkadaşlar haylou t15 marka bt kulaklık kullanıyorum ama ses kesik kesik, kopuk kopuk geliyor. Bu sorun sadece BİLGİSAYARDA kullanırken başıma geliyor.
Bt sürücülerini kaldırdım, driver booster aracı ile tekrardan kurdum ama bir değişme olmadı.
Bir bilgisi olan var mı?
Teşekkürler Admin adamsın.Aşağıdaki videoda bahsettiğim gibi tws ler normalde pek verimli çalışmıyor tws ler ile çözüm farklı bir bluetooth aparatı alıp denemek
@Serdaraltas Ekstra bir bataryaya ihtiyacınız yoksa t15 almanıza gerek yok ses kalitesi olarak benzerler
Ama ses yüksekliği olarak 1.sırada demiştiniz. Ben Qcy alacaktım ama sizin inceleme sonrası t15 e döndüm, 200 liraya düşmesini bekliyorum. Değmez mi aradaki farka, yüksek ses seven biriyim. Boyutları o kadar küçük seylere insanın fazla para veresi gelmiyor.Aşağıdaki videoda bahsettiğim gibi tws ler normalde pek verimli çalışmıyor tws ler ile çözüm farklı bir bluetooth aparatı alıp denemek
@Serdaraltas Ekstra bir bataryaya ihtiyacınız yoksa t15 almanıza gerek yok ses kalitesi olarak benzerler
anladım hocam sağolun konfor bakımından farketmiyor o zaman biraz isteğe bağlı sanırım. Teşekkür ederim kolay gelsin.@ukulele merhaba bi üst mesajda sorunuzun cevabı mevcut
jbl 500bt bendede var 10dk dan sonra takamıyorum kafamı sıkıyortws ler daha konforlu
bence hiç şarjı yok şuan baksana kulaklıklarda şarj olmuyorMerhaba diğer konuda da yazmıştım haylodu t15 hakkında kutuda led ışığı yok sahtemi diye. Şarjdan söktüm varmış led 3 tane yandı bi an için şimdi tekrar şarj durumunu öğrenmek için ne yapmam gerekiyor tam olarak kutuyu aç kapa yapıyorum ledler yanmıyor ?![]()
![]()
![]()
![]()
Şarjı var kulaklıkların şarjı full olduğu için etmiyor sanırım, telefona falan takıyorum powerbank gibi şarj ediyor telefonu ama yine ledler yanmıyor.bence hiç şarjı yok şuan baksana kulaklıklarda şarj olmuyor