Neler yeni
Bluetooth Rehberi

Merhaba Forumumuza Hoşgeldiniz. Konu açmadan önce aşağıdaki ↓↓↓↓ konuyu mutlaka OKUYUN ! 😉 iyi forumlar... https://bluetoothrehberi.com/konu/forumda-konu-acarken-dikkat-etmeniz-gerekenler.350/

Tronsmart Spunky Beat Kullanıcı yorum ve deneyimi (İnceleme)

uahsnemre

Isınmaya Başlayan Üye
Katılım
9 Mar 2020
Mesajlar
17
Tepkime puanı
8
Puanları
3
Merhaba arkadaşlar Tronsmart spunky beat bluetooth kulaklık için deneyimlerimi ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. Yazı biraz uzun oldu. Yazdıklarımın dışında başka sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

1-Ses kalitesi, yüksekliği , bas ve mikron

Ses en yüksekteyken ciddin kulak da konser veriyor. Ben daha önce xiaominin kablolu kulaklığını kullanıyordum ondan bi tık üstte son ses seviyesi. Ben öyle müzik den pek anlamam ama bas kaliteli olsun yeter derim. Müzik dinlerken basdır tizdir beni rahatsız etmedi. Müzik dinlerken beni tatmin etti. Baslarının titremesini kulak da hissediyordum. Mikrofona gelicek olursak. Ev içinde konuşurken çok fazla telefon konuşması yaptım v hç kimse kulaklıkdan konuştuğumu anlamadı. Mikrofon olarak ben karşıya sesi yüksek verip de bozan modeller değilde sesi karşıya normal seviyede ama tok bi sesle yani telefondan konuşuyormuş gibi versin istedm ve beklentimi karşılatı. Kendim ses kaydedip dinlediğimde ve telefon mikrofonu ile karşılaştırdığımda az bi fark olduğunu gördm. Dışarıda hiç denemedim ama çok fazla ses yoksa günü kurtaracağını düşünüyorum. Not: İlk aldığınızda ses kulaklık dan kısık oluyor sol kulağa 3 kere basınca yükseliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 3 kademe yükseliyor.

2-Tasarım ve büyüklü

Boyutu kaba değil. Ben Ceketimin cebinde taşıyorum ve hiç rahatsızlık vermedi. Zaten fotoğraflardan anlayabilirsiniz büyüklüğünü. Şarj kutusunun kaliteli bir hissiyatı var ama kapak malzemesi kaliteli ama kapağı tutan menteşesi pek güven vermedi. Çabuk kırılır mı bilmem ama sağlam değil. Altındaki şarj kablosu benim için çok kullanışlı geldi yanında gelen usb kabloyu hiç kullanmadım. Altında şarj kablosu ortalama 13 cm. Daha önce kullandığım gt2 ile karşılaştırcak olursam. Tasarım olarak gt2 nin boyu daha uzun eni daha kısaydı yükseklik olarak aynıdır. Ben üstünde gelen orta boy slikonla kullandım ve Kulağa tam oturuyor. Zaten iyi takınca kulağı vakumluyormuş gibi oluyor ve dışarıyla bağlantıyı kesiyor.

3- Şarj süresi ve dolumu

İlk denemem de Şarj süresi 2 saat 15 dakika mikrofon aktif telefonla görüşme ve 1 saat 10 dakika pubg aynı şekilde mikrofon aktif kullandım ve 30-40 dakika Instagram, Facebook ve YouTube da kullandım şarj %10 a düştü. 2. Denemem de 2 saat pubg oynadım şarj %50 e düştü. şarj %10 a düştüğünde kutuya koydum. Şarjı dolduğunda kutunun 1 ışığı söndü. Kutuyla kaç kere şarj oluyor tam deneyemedim çünkü sürekli kullanıyorum ve kutuya koyup taşıyorum. Kutu KESİN DEĞİL ama tahminen 3 kere kulaklıkların şarjını doldurur. Kutunun ve kulaklıkların şarj olma süresini hiç ölçmedim ama kesinlikle hızlı şarj oluyorlar. Bi işle uğraşırken kutuya koyuyorum ve işim bitene kadar dolmuş oluyor. Yani şarj konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.

4- Dip ses ve bağlantı

Dip ses tabikide var. Daha önce haylou gt2 denedim ondan dip ses çok rahatsız edici yükseklikteydi ama spunky o kadar değil bazen fark etmediğim bile oluyor. Ama gt2 nin dip sesi daha kısa sürede kapanıyordu tronsmart spunky beatin dip sesi daha geç kapanıyor. Kopma gibi bi durum hiç yaşamadım. Arka cebe koyunca kopma gibi bi durum olmadı. Mesafe olarak 2 oda ilerde çekiyor ama 3. Odaya girdiğimde kesiliyor. Pubg oynarken ben bi geçikme hissetmedim. Normal video izlerkende hiç gecikme yok ama 1.5 kat hızla oynatırsanız ufak bi gecikme hissediyorsunuz. Kutudan çıkarıp 2 kulaklığıda telefona bağlarken hiç sıkıntı çıkarmadı. Ben genelde kulaklıkları tek tek kullanıyorum ama bi gün sağı bi türlü Bluetooth a bağlıyamadım Sağı açıyorum telefon görmüyordu ama sol üzerinden 2 kulaklık da bağlanıyordu. Kutuya koydum ve 5 dakika sonra alıp bağlayabildim.

5- Satın alma, gümrük ve fiyat

Ben kulaklığı aliexpres üzerinden tronsmartın kendi mağazasından aldım. Benim aldığımda 184 TL idi satıcı ve aliexpres kuponlarıyla 161 Tl ye aldım. 15 lira gümrük vergisi çıktı. Büyük ihtimal koronadan dolayı kutuyu açmaşlar direk 15 tl vergi yazmışlardı. Şubat 15 de sipariş verdim. Satıcı kargo görevlilerinin çalışmadığını çalışmaya başladıkları anda göndereceğini söyledi.3 Martta kargoya verdi. 16 martta elime ulaştı. Normalde 13 martta geldi ama ptt de bizim bölgeye bakan kargocu izinli olduğu için getiren olmadı 16 mart pazartesi kendim gittim aldım. Satın aldığım link: https://tr.aliexpress.com/item/4000196615631.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5c304c4dpE4cLb

IMG_20200325_174259-min.jpgIMG_20200325_174259-min.jpgIMG_20200325_174134(2)-min.jpgIMG_20200325_174114-min.jpg
 

Ekli dosyalar

Igateymen

Üye
Katılım
20 Mar 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
3
Puanları
3
Bende de vardı dip ses, diyodum acaba benimki mi sorunlu yoksa genelinde var mı. Bu sayede normaö olduğunu öğrendim sağol. Dediğin gibi çok az bir seviyede zaten.
 

uahsnemre

Isınmaya Başlayan Üye
Katılım
9 Mar 2020
Mesajlar
17
Tepkime puanı
8
Puanları
3
Bende de vardı dip ses, diyodum acaba benimki mi sorunlu yoksa genelinde var mı. Bu sayede normaö olduğunu öğrendim sağol. Dediğin gibi çok az bir seviyede zaten.
İlk Bluetooth kulaklık aldığımda bende dedim bozuk mu bunlar diye ama küçük bir araştırmada öğrendim hepsinde olduğunu
 

olcaycaliskan

Isınmaya Başlayan Üye
Katılım
27 Mar 2020
Mesajlar
14
Tepkime puanı
3
Puanları
3
21 dakika önce
Kulaklığı yenı aldım ama cızırtı ve ses kopmaları yasıyorum. Kulaklık tel. Bağlantısından hıc kopmuypr fakat birbiri arasında baglantı kopuyor ses bi sağdan geliyor bi soldan ikisinden birden kesilmiyor ama sürekli kendi arasında milisaniyelik kopuyor geliyor. Resetleeim herşeyi denedim ama bunun bir çözümü yok. Ürün bildiğin çöp iade edeceğim lanet olsun !!
 

goldensnake28

Moderator
Yönetici
Katılım
17 Mar 2020
Mesajlar
455
Tepkime puanı
130
Puanları
43
21 dakika önce
Kulaklığı yenı aldım ama cızırtı ve ses kopmaları yasıyorum. Kulaklık tel. Bağlantısından hıc kopmuypr fakat birbiri arasında baglantı kopuyor ses bi sağdan geliyor bi soldan ikisinden birden kesilmiyor ama sürekli kendi arasında milisaniyelik kopuyor geliyor. Resetleeim herşeyi denedim ama bunun bir çözümü yok. Ürün bildiğin çöp iade edeceğim lanet olsun !!
Bu sorunlar kronik bende de aynı sorunlar kulaklığın sol kısmında vardı ne kadar resetlesemde sorun çözülmedi en son attım çöpe şuan sadece sağ kısmı var
 

olcaycaliskan

Isınmaya Başlayan Üye
Katılım
27 Mar 2020
Mesajlar
14
Tepkime puanı
3
Puanları
3
Bu sorunlar kronik bende de aynı sorunlar kulaklığın sol kısmında vardı ne kadar resetlesemde sorun çözülmedi en son attım çöpe şuan sadece sağ kısmı var
Aaaa cok yazık. Ve bu kadar para veriyoruz ayıp yani. Bu tam bir saçmalık insanın canını sıkıyor maxitekno dan aldım yrn gidip iade edicem kz S1 d alıcam bunun yerine
 

uahsnemre

Isınmaya Başlayan Üye
Katılım
9 Mar 2020
Mesajlar
17
Tepkime puanı
8
Puanları
3
Ben alalı 2 hafta falan olcak dediğiniz sorunlardan biriyle karşılaşmadım. Ben gelenlde tek tek kullandığımdan bi tek bazen telefon görmüyor 1-2 kerr aç kapa yapmak zorunda kalıyom
 

EnesOZEN

Administrator
Yönetici
Katılım
27 Ocak 2020
Mesajlar
727
Tepkime puanı
282
Puanları
63
Ben alalı 2 hafta falan olcak dediğiniz sorunlardan biriyle karşılaşmadım. Ben gelenlde tek tek kullandığımdan bi tek bazen telefon görmüyor 1-2 kerr aç kapa yapmak zorunda kalıyom
bende aktif kullanmasamda test ettiğim sürede bir sorunla karşılaşmadım
 

ndgnn

Üye
Katılım
29 Mar 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
1
Puanları
1
Ben de tam bu kulaklığı almaya karar vermiştim. Fakat malum kronik problemlerden dolayı şu an resmen soğudum. Ne yapacağım bilmiyorum.. Tavsiyelere açığım 250 TL bütçem var.
 

goldensnake28

Moderator
Yönetici
Katılım
17 Mar 2020
Mesajlar
455
Tepkime puanı
130
Puanları
43
Ben de tam bu kulaklığı almaya karar vermiştim. Fakat malum kronik problemlerden dolayı şu an resmen soğudum. Ne yapacağım bilmiyorum.. Tavsiyelere açığım 250 TL bütçem var.
Yurtdışı yurtiçi fark eder mi ona göre tavsiye vereyim
 

olcaycaliskan

Isınmaya Başlayan Üye
Katılım
27 Mar 2020
Mesajlar
14
Tepkime puanı
3
Puanları
3
Yurtdışından bekleyemem cok gec geliyor varsa yurtiçi olsun
 

Igateymen

Üye
Katılım
20 Mar 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
3
Puanları
3
Yurtdışından bekleyemem cok gec geliyor varsa yurtiçi olsun
Ben şu an Spunky Beat kullanıyorum. Çok güvenemediğim için yurt dışından sipariş vermemiştim fakat şu an Aliexpressin 10.yıl indirimleri var ve ben de Blitzwolf BW FYE7 sipariş ettim. Şu anki fiyatı 194 tl ama ben kuponlarla kargo dahil 175 gibi bir fiyata sipariş verdim. Benim için öncelik müzik o yüzden bu modeli sipariş verdim ve arkadaşımda da olduğu için biliyordum kalitesini. Size tavsiyem biraz dişinizi sıkıp yurt dışından alın ve içiniz daha rahat olsun. Çünkü benim verdiğim bu fiyata, Türkiyeden böyle bir ürün bulmanız imkansız. Sadece bu model değil, neredeyse bütün modeller indirimde şu an.
 

goldensnake28

Moderator
Yönetici
Katılım
17 Mar 2020
Mesajlar
455
Tepkime puanı
130
Puanları
43
Ben şu an Spunky Beat kullanıyorum. Çok güvenemediğim için yurt dışından sipariş vermemiştim fakat şu an Aliexpressin 10.yıl indirimleri var ve ben de Blitzwolf BW FYE7 sipariş ettim. Şu anki fiyatı 194 tl ama ben kuponlarla kargo dahil 175 gibi bir fiyata sipariş verdim. Benim için öncelik müzik o yüzden bu modeli sipariş verdim ve arkadaşımda da olduğu için biliyordum kalitesini. Size tavsiyem biraz dişinizi sıkıp yurt dışından alın ve içiniz daha rahat olsun. Çünkü benim verdiğim bu fiyata, Türkiyeden böyle bir ürün bulmanız imkansız. Sadece bu model değil, neredeyse bütün modeller indirimde şu an.
Çok güzel tercih hayırlı olsun
 

olcaycaliskan

Isınmaya Başlayan Üye
Katılım
27 Mar 2020
Mesajlar
14
Tepkime puanı
3
Puanları
3
İyinhoşta aliexpres tarzı sitelerden kargo nasıl gelcek bu krizde ? Ben durduruldu diye biliyorum gümrük 5 ay beklersiniz artık
 

umut32

Üye
Katılım
29 Mar 2020
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Merhaba. Ali ekspres ten tronsmart spunky Beat (147 TL), veya Wavefun xpods 3 (144 TL) arasında kaldım, hangisi ni alayım, müzik önceliğim, spunky'e karar kılmış tim bir kaç arkadaş sorun yaşamış sanırım.
 
Üst