Hocam bütün forumunuzu ve youtube kanalınızı talan ettim. Haylou t15 e çok ısındım ama hep onun yerine qcy t5 önermişsiniz. Ses seviyesi ve batarya süresi konusunda tereddüteyim ama kafam karıştı genelde kimse yorum yapmamış t15 hakkında. 250tl bütçem varelimde olmadığı için test edemedim maalesef t5 benzerdi hatırladığım kadarıyla @LaZZurum
Yani hocam tronsmart onyx neo taotronics 53 t15 t5 arasından t5i tavsiye ediyorsunuz değil miaslında t5 vs t15 videosu çekecektim ama elimde çok ürün olduğu için vs videolarına zaman ayırmak istemedim,
çok bir fark yok ben kendi tercihim olarak t5 diyorum ses kaliteleri benzer ikisi de fiyatına göre güzel ürünler, @Aagiama
Abi jabra elite 65t fiyat klasmanında en iyisi mi tercih edeceğin başka ürün var mıMerhaba bugün 23 sayıda kulaklığın
Kulaklıkların en son seste max kaç desibel verdiği ve ortalama desibel değerini göreceksiniz
Bu test sayesinde elimizde kıyaslanabilir değerler olacak ve bundan sonraki incelediğim bütün kulaklıları da
Bu teste sokacağım .
Aynı parça ve aynı ortamda test yaptığım ve tek değişken kulaklığın kendisi olduğu için
Tutarlı bir sonuç elde ettik diyebiliriz .
Karşılaştırma yaparken ortalama desibel değerine dikkat etmeniz daha doğru olur.
-Kulaklığın sesinin yüksek olması kaliteli ses vermesini gerektirmez,
daha düşük ses verip daha iyi olan kulaklık çok
bu test sadece bazı modellerin arasında kalan kişiler için ve
yüksek ses isteyen kişiler için yapılmıştır.
Güncel tablo linki : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xYuK8yU0VXYy9pZGlfmrEUcbA3gIpEfWhuEd9ECZ7eI/edit?usp=sharing
Not : yeni model test ettikçe, Bu liste devamlı güncellenecektir !
takip de kalın
Enes Bey merhabalar enson guncellemeden bu yana epeyi bir kulaklık incelediniz fakat liste halen aynıMerhaba bugün 23 sayıda kulaklığın
Kulaklıkların en son seste max kaç desibel verdiği ve ortalama desibel değerini göreceksiniz
Bu test sayesinde elimizde kıyaslanabilir değerler olacak ve bundan sonraki incelediğim bütün kulaklıları da
Bu teste sokacağım .
Aynı parça ve aynı ortamda test yaptığım ve tek değişken kulaklığın kendisi olduğu için
Tutarlı bir sonuç elde ettik diyebiliriz .
Karşılaştırma yaparken ortalama desibel değerine dikkat etmeniz daha doğru olur.
-Kulaklığın sesinin yüksek olması kaliteli ses vermesini gerektirmez,
daha düşük ses verip daha iyi olan kulaklık çok
bu test sadece bazı modellerin arasında kalan kişiler için ve
yüksek ses isteyen kişiler için yapılmıştır.
Güncel tablo linki : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xYuK8yU0VXYy9pZGlfmrEUcbA3gIpEfWhuEd9ECZ7eI/edit?usp=sharing
Not : yeni model test ettikçe, Bu liste devamlı güncellenecektir !
takip de kalın
Enes Bey merhabalar enson guncellemeden bu yana epeyi bir kulaklık incelediniz fakat liste halen aynısizden ricam bu son test ettiğiniz kulaklıkları da listedeki yerlerini belirlermisiniz?